Приготування дріжджового тіста

Додано: 19 грудня
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Скільки існує способів приготування дріжджового тіста:

варіанти відповідей

а. 1

б. 2

в. 3

г. 4

Запитання 2

Назвіть способи приготування дріжджового тіста

варіанти відповідей

а. хімічний

б. опарний

в. біологічний

г. безопарний

Запитання 3

Вкажіть правильний набір продуктів для приготування дріжджового тіста (опарним способом)

варіанти відповідей

цукор,масло,яйця,молоко,борошно,дріжджі,сіль

борошно,цукор,сіль,маргарин,дріжджі,ванільний цукор.

масло,борошно,сіль,сметана,цукор

молоко, дріжджі,борошно,сіль,яйця,олія

Запитання 4

Основною сировиною для приготування тіста є :

варіанти відповідей

молоко,яйця,вода,борошно

дріжджі,борошно,сіль,вода

жир,молоко ,дріжджі,цукор

сметана,цукор,яйця,борошно

Запитання 5

Оберіть правильний процес приготування виробів з дріжджового тіста

варіанти відповідей

замішування тіста,бродіння обминання,вистоювання,порціонування,змащування,

підготовка продуктів,замішування тіста,поділ на порції,обминання,змащування,випікання

підготовка продуктів,замішування тіста,бродіння,обминання,,поділ на шматки,вистоювання,порціонування,формування виробів,вистоювання 25 хв,змащування,випікання

підготовка продуктів,замішування тіста,обминання,поділ на шматки,вистоювання,порціонування,,вистоювання 25 хв,змащування,випікання

Запитання 6

Яка температура повинна бути в тому місці де підходить дріжджове тісто?

варіанти відповідей

а. 10-15°С

б. 20-25°С

в. 25-30°С

г. 35-40°С

Запитання 7

Скільки часу повинно підходити дріжджове тісто

варіанти відповідей

а. 1 год.

б. 2 год.

в. 3-4 год

г. 5-6 год.

Запитання 8

Яку кількість рідини потрібно взяти від норми, для приготування опари

варіанти відповідей

а. 60%

б. 50%

в. 40%

г. 30 %

Запитання 9

Який продукт додають в кінці замішування тіста

варіанти відповідей

а. борошно

б. масло

в .маргарин

г. яйця

Запитання 10

Під час бродіння опара збільшується в :

варіанти відповідей

а. 1 раз

б. 2 - 2.5 раза

в. 3 раза

г. 3-4 раза

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест