Приготування дріжджового безопарного тіста здійснюють:
Оптимальна температура для розвитку дріжджів в тісті становить:
Яке борошно використовують для приготування дріжджового тіста?
Унаслідок якого бродіння в тісті виділяється вуглекислий газ?
Які фактори впливають на кількість обминок дріжджового тіста?
При якій температурі краще бродить дріжджове тісто?
Дріжджі припиняють свою активність при температурі:
На поверхні дріжджового тіста утворилася суха шкірочка, назвіть причину:
Яка тривалість технологічного процесу приготування дріжджового тіста безопарним способом?
До якої температури підігрівають молоко або воду для приготування дріжджового тіста безопарним способом?
Вкажіть правильний варіант технологічного процесу приготування дріжджового тіста безопарним способом:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома