Приготування дріжджового безопарного тіста здійснюють:
Оптимальна температура для розвитку дріжджів в тісті становить:
Яке борошно використовують для приготування дріжджового тіста?
Унаслідок якого бродіння в тісті виділяється вуглекислий газ?
Які фактори впливають на кількість обминок дріжджового тіста?
Для приготування пиріжків смажених готують дріжджове тісто наступним способом:
При якій температурі краще бродить дріжджове тісто?
Дріжджі припиняють свою активність при температурі:
На поверхні дріжджового тіста утворилася суха шкірочка, назвіть причину:
Яка тривалість технологічного процесу приготування дріжджового тіста безопарним способом?
До якої температури підігрівають молоко або воду для приготування дріжджового тіста безопарним способом?
Вкажіть правильний варіант технологічного процесу приготування дріжджового тіста безопарним способом:
Вкажіть температуру фритюру, в якому необхідно смажити пиріжки із дріжджового тіста:
Вкажіть вироби із дріжджового тіста, які смажать у фритюрі:
Назвати виріб із дріжджового тіста, який за такими органолептичними показниками якості має: колір від світло-коричневого до жовтого, вироби крихкі, зверху посипані цукровою пудрою.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома