Дріжджі це…?
Борошно яких ґатунків найчастіше використовують для приготування дріжджового опарного тіста?
Що є основною сировиною для випікання виробів із тіста?
У скільки разів опара збільшується в об’ємі під час бродіння?
Як визначити готовність опари?
Коли потрібно змащувати вироби яйцем?
При якій температурі випікають вироби з дріжджового тіста?
В якому цеху випікають вироби з тіста?
Рум’яна кірочка на виробах не утворилася. Чому?
Чому на поверхні тіста утворилася суха кірочка ?
Технологія приготування солодких булочок "Плюшки":
Готові вироби зберігають у чистому, сухому, світлому приміщенні з....
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома