«Технологія приготування холодних страв і закусок»

12 запитань
Запитання 1

1.    Які бутерброди готують переважно на банкет:

варіанти відповідей

закусочні

гарячі

закриті

Запитання 2

Салати-коктейлі подають у:

варіанти відповідей

салатниках

склянках

креманках

Запитання 3

Салати зберігають у не заправленому вигляді:

варіанти відповідей

1 годину

6 годин

12 годин

Запитання 4

Салат «Київський» готується з додаванням:

варіанти відповідей

м’яса

риби

морепродуктів

Запитання 5

Холодна страва відрізняється від закуски:

варіанти відповідей

виходом на порцію

технологією приготування

формою нарізання продуктів

Запитання 6

До складу «Асорті рибного» входить продуктів:

варіанти відповідей

3-4 видів

8-10 видів

10-15 видів

Запитання 7

Салат «Вітамінний» готується:

варіанти відповідей

2 способами

1 способом

3 способами

Запитання 8

Холодні страви і закуски готуючи в:

варіанти відповідей

овочевому цеху

холодному цеху

гарячому цеху

Запитання 9

«Оселедець з цибулею» - це:

варіанти відповідей

холодна страва

 закуска

Запитання 10

Температура подавання холодних страв і закусок:

варіанти відповідей

5 - 10оС

12оС

14 - 16оС

Запитання 11

"Оселедець під шубою" готують з додаванням

варіанти відповідей

яблук

груш

слив

Запитання 12

Обов`язковим компонентом для приготування вінегретів є

варіанти відповідей

морква

капуста

столовий червоний буряк

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест