Прісне здобне тісто

Додано: 17 січня
Предмет:
Копія з тесту: Прісне здобне тісто
9 запитань
Запитання 1

Який виріб зображений на малюнку?

варіанти відповідей

Сочники з сиром

Розтягаї

Коржики молочні

Тістечко сирне

Запитання 2

Оберіть продукти, які необхідні для приготування прісного здобного тіста

варіанти відповідей

Сода

Борошно

Сметана

Дріжджі

Молоко або вода

Яйця

Цукор

Маргарин

Запитання 3

Який виріб зображений на малюнку?

варіанти відповідей

Сочники

Коржики молочні

Печиво "Квітка"

Печиво "Зірочка"

Запитання 4

При якій температурі випікають вироби з прісного здобного тіста?

варіанти відповідей

180 - 190 0С

220 - 230 0С

200 - 210 0С

230 - 240 0С

Запитання 5

Чому під час розкачування прісного тісто кришиться і рветься?

варіанти відповідей

Використали теплі продукти при замішуванні

Не додали соду при замішування тіста

Багато додали соди

Недостатньо вимішали тесто

Запитання 6

Чому у випечених виробів з прісного тіста розтріскана поверхня?

варіанти відповідей

Недостатньо вимішали тісто

Не додали соду у рецептуру

Низька температура випікання виробів

Надто висока температура випінання

Запитання 7

Якщо у рецептуру прісного тіста не входять молочнокислі продукти, то що необхідно додати?

варіанти відповідей

амоній

молоко

соду

харчові кислоти

Запитання 8

Яка повинна бути температура маргарину при замішуванні прісного тіста?

варіанти відповідей

Розтоплений

12 оС

5 ОС

Заморожений

Запитання 9

Чому у виробів з прісного тіста малий об'єм?

варіанти відповідей

багато соди

задовго місили тісто

маргарин "відсікався"

У тісті багато рідини і борошна,

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест