Приготування дріжджового безопарного тіста здійснюють:
Оптимальна температура для розвитку дріжджів в тісті становить:
Дрібні вироби із дріжджового тіста випікають при температурі:
Великі вироби із дріжджового тіста випікають при температурі:
Дріжджове тісто готують опарним способом:
Для приготування пиріжків смажених готують дріжджове тісто наступним способом:
Здоба являє собою:
Дріжджі припиняють свою активність при температурі:
На поверхні дріжджового тіста утворилася суха шкірочка, назвіть причину:
Який вид пирога зображено:
Дріжджове тісто кисле, назвіть спосіб виправлення:
Назвіть виріб,зображений на фото
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома