Приготування гарнірів з овочів

Додано: 26 березня 2023
Предмет: Технології
Тест виконано: 18 разів
5 запитань
Запитання 1

Глибоке розщеплення цукрів під час нагрівання - це

варіанти відповідей

Денатурація

Кристалізація

Карамелізація

Запитання 2

Щоб краще зберігся вітамін С, в стравах з овочів слід дотримуватися таких правил:

варіанти відповідей

- не перемішувати овочі довго і часто; -під час варіння овочі треба класти в киплячу воду в такій послідовності, щоб

-варити при бурхливому кипінні;

рівномірно премішивати овочі кожні 5-10хв

Запитання 3

Закусочні овочеві консерви, салати із сирих овочів подають на порцію масою?

варіанти відповідей

45

50

55

Запитання 4

Крохмальні зерна вбирають вологу при температурі

варіанти відповідей

45-55 °С

50-55°С

55-70°С

Запитання 5

Під час теплової обробки маса овочів

варіанти відповідей

Зменшується

Збільшується

Залищається в первинному виді

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест