Приготування начинок

Додано: 20 січня 2022
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 381 раз
7 запитань
Запитання 1

Начинка-це:

варіанти відповідей

вид наповнювача для підкреслення смакових якостей виробу

спеціально приготовлена суміш продуктів для наповнення кулінарних, булочих і кондитерських виробів

перемелені на м'ясорубці продукти для подальшого використання в кулінарії

Запитання 2

По смаковим якостям начинки поділяються на:

варіанти відповідей

солодкі та несолодкі

солоні та кислі

рідкі та густі

Запитання 3

Залежно від параметрів випічки виробів начинки бувають:

варіанти відповідей

термостабільні

з обмеженими термостабільними характеристиками

нетермостабільні

Запитання 4

Джеми, конфітюри та десертні начинки виготовляють з:

варіанти відповідей

яблук, апельсинів, чорниць

персиків, смородини, лимонів

зі всіх овочів та фруктів

Запитання 5

Що потрібно зробити з картоплею, щоб приготувати з неї смачну начинку?

варіанти відповідей

Відварити

Запарити

Подрібнити

Запитання 6

Як приготувати цибулю для покращення смаку начинки?

варіанти відповідей

Спасерувати

Подрібнити

Відварити

Запитання 7

Для чого в сирну начинку додають борошно, манку або крохмаль ?

варіанти відповідей

Для стабільності

Для загущення

Для покращення смакових якостей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест