Приготування начинок. Вимоги до якості. Використання.

Додано: 22 січня 2021
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 40 разів
6 запитань
Запитання 1

Який продукт протирають через металеве сито для приготування начинки?

варіанти відповідей
Запитання 2

До якої начинки можна додати цукати, родзинки, смажені мелені горіхи, лимонну або апельсинову цедру, сметану тощо.


варіанти відповідей
Запитання 3

Який спосіб теплової обробки використовують для приготування начинки зі свіжих яблук?

варіанти відповідей

Смаження

Тушкування

Припускання

Варіння

Запитання 4

На якому етапі теплової обробки до яблучної начинки додають цукор?

варіанти відповідей

Наприкінці варіння

Через 2 хв після закипання

На початку варіння

Перед тим як додати воду

Запитання 5

Якою водою заливають мак для приготування начинки

варіанти відповідей

Холодною водою

Водою t 40 0C

Кип'яченою охолодженою водою

Окропом

Запитання 6

Скільки разів пропускають через м'ясорубку готовий мак перемішаний з цукром для приготування начинки?

варіанти відповідей

1 раз

2-3 рази

4 рази

не пропускають

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест