Вкажіть вид білка, який забарвлює м'ясо в червоний колір
Вкажіть середній вміст в туші м'язової тканини
Вкажіть кути, під якими нарізають м'ясо
З якою метою шпигують м'ясо
Чим цінне м'ясо
Як називають витримування м'яса в кислому середовищі
Що потрібно зробити щоб шматки м'яса при смаженні не деформувалися
Для розпушування, згладження поверхні порційного шматка м'яса потрібно виконати операцію
Щоб запобігти випаровування вологи напівфабрикати...
Спосіб при якому руйнується структура сполучної тканини і м'язових волокон
Дрібно протертий черствий пшеничний білий хліб без шкоринки це...
Розтерті яєчні жовтки з олією, молоком, борошном, спеціями та збитим білком це...
Що збагачує м'ясні страви вуглеводами, вітамінами і мінеральними речовинами
Які речовини надають м'ясним стравам своєрідного приємного смаку і аромату
Які речовини переходять у відвар доти, доки м'ясо не прогріється
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома