Приготування напівфабрикатів з котлетної маси з м'яса

Додано: 26 листопада
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Що входить до складу котлетної маси

варіанти відповідей

М'ясо,хліб пшеничний,вода або молоко,сіль,перець

М'ясо,житній хліб,цибуля,сіль,перець

М'ясо,вода або молоко,сіль,перець

Запитання 2

Яку форму має напівфабрикат котлета

варіанти відповідей

Овально-продовгувату

Овально-приплюснуту з одним загостреним кінцем

Круглу

Запитання 3

Яка форма биточків

варіанти відповідей

Приплюснуто-округла

Овально-приплюснута

Форма кульки

Запитання 4

Терміни зберігання напівфабрикатів з котлетної маси

варіанти відповідей

Не довше 12 год при температурі +4+8

Не довше 24 год при температурі -1

Не довше 10 год при температурі 0

Запитання 5

М'ясо розморожують

варіанти відповідей

На повітрі

У воді

Тільки у теплій воді

Запитання 6

При смажінні напівфабрикат кладуть на розігріту сковороду рухом

варіанти відповідей

На себе

Від себе

Не має різниці

Запитання 7

Харчові відходи при обробці м'яса використовують

варіанти відповідей

Для приготування бульйону

Для приготування котлетної маси

Для приготування порційних напівфабрикатів

Запитання 8

Для панірування тюфтелек використовують

варіанти відповідей

Борошно

Сухарі

Обидві відповіді вірні

Запитання 9

Приготована котлетна маса має кислий запах і присмак

варіанти відповідей

Використали багато води

Добавили в котлетну масу житній хліб

Обидві відповіді вірні

Запитання 10

Для паніровки биточків використовують

варіанти відповідей

Сухарі

Муку

Сухарі і льєзон

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест