М'ясо і м'ясні продукти важливі продукти харчування, оскільки містять:
М'ясо класифікують:
Залежно від виду забійної худоби м'ясо поділяють:
М'ясо великої рогатої худоби залежно від віку і статі тварин поділяють на:
При прийманні м'яса перевіряють:
Технологічний процес механічної кулінарної обробки м'яса складається з таких операцій:
М'ясо розморожують:
Залежно від термічного стану м'ясо поділяють на:
Напівфабрикат з котлетної маси - це:
Напівфабрикати панірують, щоб:
Залежно від розміру, н\ф поділяють на:
Щоб приготувати м'ясні напівфабрикати, застосовують такі способи:
Що таке обвалювання м'яса?
До великошматкових належать:
Скільки часу зберігають паніровані н\ф?
Як називається дрібно шматковий напівфабрикат з свинячої грудинки з реберною кісткою?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома