Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці.

Додано: 14 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 121 раз
12 запитань
Запитання 1

Як використовують лопаткову та підлопаткову частину яловичини? 

варіанти відповідей

для варіння і тушкуванн

для смаження

для запікання

Запитання 2

Які н/ф нарізують брусочками?

варіанти відповідей

азу, бефстроганов

плов,піджарка

гуляш

Запитання 3

Які н/ф готують із вирізки?

варіанти відповідей

піджарка

ромштекс

філе,лангет

Запитання 4

Товсти і тонкий край призначений для

варіанти відповідей

варіння

тушкування, смаження

смаження

Запитання 5

Як шпигують мясо

варіанти відповідей

вздовж волокон

впоперек волокон

Запитання 6

До якої категорії субпродуктів за харчовою цінністю відноситься мозок?

варіанти відповідей

до І категорії

до ІІ категоріїї

до ІІІ категорії

Запитання 7

Вкажіть час вимочування нирок

варіанти відповідей

3-4 години

1-2 години

2-3 години

Запитання 8

якими продуктами шпигують м'ясо

варіанти відповідей

помідор,перец,цибуля

морква,сало,часник

буряки,баклажани

яблука,петрушка

Запитання 9

Напівфабрикат із натуральної січеної маси, що порціонують у вигляді кульок масою 7-10г

варіанти відповідей

тюфтельки

фрикадельки

люля-кебаб

Запитання 10

Оберіть в якому цеху обробляють птицю та дичину:


варіанти відповідей

мясо-рибний

овочевий

гарячий

Запитання 11

Що роблять зі свинячою печінкою,щоб зникла гіркість

варіанти відповідей

вимочують у розчині харчової соди

обшпарюють окропом

вимочують у молоці

знімають тонку шкірочку

Запитання 12

Що додають при варінні мозку

варіанти відповідей

сіль

харчову соду

оцет

нічого не додають

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест