Тест можна використати для закріплення знань та тематичного оцінювання
При розбиранні передньої частини яловичої півтуші дістають:
При розбиранні свинячої туші дістають такі частини:
При розбиранні баранячої туші дістають такі частини:
Натуральні напівфабрикати з м'яса поділяють на:
М′ясо шпиговане (яловичину) готують з наступних частин м'яса:
Виберіть фото напівфабриката «біфштекс»:
З якого м'яса готують напівфабрикат «лангет» та яку він має форму:
Напівфабрикат «котлета відбивна» готують так:
Напівфабрикат «печеня по-домашньому» має наступну форму та розміри:
Для приготування напівфабрикату «гуляш» із яловичини кубики нарізають з м′якоті:
Для приготування плову м′ясо нарізують шматочками у вигляді кубиків масою:
Для приготування котлет полтавських у подрібнене м'ясо яловичини додають:
Напівфабрикат «шніцель січений натуральний» має наступну форму:
Строк зберігання дрібношматкових напівфабрикатів з м'яса складає:
Напівфабрикати панірують, щоб:
Для приготування печінки смаженої в якості паніровки використовують:
Тушки птиці формують такими способами:
Строк зберігання напівфабрикатів з котлетної маси з птиці складає:
Для видалення крові і набрякання плівок мозок:
До порційних напівфабрикатів з птиці належать:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома