Яку рибу використовують для приготування натуральної січеної маси?
До складу натуральної січеної маси входить:
Для приготування натуральної січеної маси використовують:
Для натуральної січеної маси сировину пропускають крізь м'ясорубку:
З натуральної січеної маси готують такі напівфабрикати:
Січеники рибні українські готують з додаванням:
Скільки ковбасок рибних українських відпускають на одну порцію?
Яку паніровку використовують для січеників рибних українських?
Яку форму мають товченики рибні?
Для напівфабрикату товченики рибні використовують таку теплову обробку:
При паніруванні напівфабрикату з січеної маси паніровка повинна бути:
Яку теплову обробку використовують для приготування ковбасок рибних українських?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома