Приготування натуральної січеної маси з риби та напівфабрикати з неї.

Тест виконано: 45 разів
12 запитань
Запитання 1

Яку рибу використовують для приготування натуральної січеної маси?

варіанти відповідей

а) судак

б) тріска

в) карась

Запитання 2

До складу натуральної січеної маси входить:

варіанти відповідей

а) м'якоть риби, хліб, часник, сіль, перець

б) м'якоть риби, сало шпик, часник, сіль, перець

в) м'якоть риби, сало сирець, цибуля, сіль, перець

Запитання 3

Для приготування натуральної січеної маси використовують:

варіанти відповідей

а) філе зі шкіркою без кісток

а) філе зі шкіркою та кісток

а) філе без шкірки і кісток

Запитання 4

Для натуральної січеної маси сировину пропускають крізь м'ясорубку:

варіанти відповідей

а) один раз

а) два рази

в) три рази

Запитання 5

З натуральної січеної маси готують такі напівфабрикати:

варіанти відповідей

а) ковбаски рибні українські

б) січеники з риби

в) товченики рибні

Запитання 6

Січеники рибні українські готують з додаванням:

варіанти відповідей

а) пшеничного хліба

б) без перцю і часнику

в) з перцем і часником

Запитання 7

Скільки ковбасок рибних українських відпускають на одну порцію?

варіанти відповідей

а) одну

б) дві

в) три

Запитання 8

Яку паніровку використовують для січеників рибних українських?

варіанти відповідей

а) червону паніровку

б) білу паніровку

в) хлібну паніровку

Запитання 9

Яку форму мають товченики рибні?

варіанти відповідей

а) овально-приплюснуту

б) форму цеглинок

в) форму кульок

Запитання 10

Для напівфабрикату товченики рибні використовують таку теплову обробку:

варіанти відповідей

а) варіння

б) смаження

в) припускання

Запитання 11

При паніруванні напівфабрикату з січеної маси паніровка повинна бути:

варіанти відповідей

а) тільки з зовні

б) у середині напівфабрикату

в) і з зовні і всередині

Запитання 12

Яку теплову обробку використовують для приготування ковбасок рибних українських?

варіанти відповідей

а) смаження основним способом

б) смаження у фритюрі

в) припускання

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест