Що таке БОРОШНО?
Які потрібні продукти для приготування звичайного прісного тіста?
Скільки часу витримують тісто для галушок щоб набухла клейковина?
Яким розміром нарізують галушки в'язкі напівфабрикат?
Яким розміром нарізують локшину домашню?
Яка особливість приготування налисників якщо іх подають БЕЗ НАЧИНКИ?
Яким розміром випікають ПАНКЕЙКИ?
З яких видів тіста готують вареники?
Скільки є способів формування вареників?
Як варять вареники?
Скільки вареників подають на порцію?
Які продукти потрібні для приготування начинки картопляної зі шкварками та цибулею?
Яка товщина розкатаного тіста для формування ПЕЛЬМЕНІВ?
Яка маса одного пельменя напівфабрикат?
Яка норма води та солі для варіння на 1 кг пельменів?
Скільки штук ПЕЛЬМЕНІВ подають на порцію?
Скільки штук МАНТ подають на порцію?
Які продукти потрібні для приготування піци по - гавайськи?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома