Приготування рибних напівфабрикатів: фарширована риба

Тест виконано: 46 разів
6 запитань
Запитання 1

Яку рибу використовують для фарширування?

варіанти відповідей

Судак, щука, короп

Форель, лосось, сьомга

Білуга, калуга, осетер

Запитання 2

Якими способами фарширують рибу?

варіанти відповідей

Цілою, у вигляді батона, шматки - кругляки

Тільки цілою

Тільки шматки - кругляки

Запитання 3

Якими крупами фарширують рибу?

варіанти відповідей

Перловою, манною

Гречаною, рисовою

Кукурудзяною, пшоняною

Запитання 4

Для страви короп фарширований додають.?

варіанти відповідей

Гриби

Пшоно

Сухарі

Запитання 5

Яка температура для запікання риби?

варіанти відповідей

120-150 С

150-180 С

250-280 С

Запитання 6

Щоб риба була смачна і соковита, її запікають.?

варіанти відповідей

У фользі

У соусі

У сухарях

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест