Яку рибу використовують для фарширування?
Якими способами фарширують рибу?
Якими крупами фарширують рибу?
Для страви короп фарширований додають.?
Яка температура для запікання риби?
Щоб риба була смачна і соковита, її запікають.?
До складу натуральної січеної маси входять.?
До складу котлетної маси входять.?
Яку рибу використовують для приготування натуральної січеної маси?
Для натуральної січеної маси сировину пропускають крІзь м'ясорубку.?
Яку паніровку використовують для приготування січеників рибних українських?
Яку форму мають товченики рибні?
Яку теплову обробку використовують для приготування ковбасок рибних українських?
Котлетну масу зберігають.?
Якщо напівфабрикат піддавали фіксації, то вміст солі в ньому не повинен перевищувати.?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома