Приготування рибних напівфабрикатів: фарширована риба та напівфабрикати з натуральної січеної маси.

Додано: 5 лютого 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 226 разів
15 запитань
Запитання 1

Яку рибу використовують для фарширування?

варіанти відповідей

Судак, щука, короп

Форель, лосось, сьомга

Білуга, калуга, осетер

Запитання 2

Якими способами фарширують рибу?

варіанти відповідей

Цілою, у вигляді батона, шматки - кругляки

Тільки цілою

Тільки шматки - кругляки

Запитання 3

Якими крупами фарширують рибу?

варіанти відповідей

Перловою, манною

Гречаною, рисовою

Кукурудзяною, пшоняною

Запитання 4

Для страви короп фарширований додають.?

варіанти відповідей

Гриби

Пшоно

Сухарі

Запитання 5

Яка температура для запікання риби?

варіанти відповідей

120-150 С

150-180 С

250-280 С

Запитання 6

Щоб риба була смачна і соковита, її запікають.?

варіанти відповідей

У фользі

У соусі

У сухарях

Запитання 7

До складу натуральної січеної маси входять.?

варіанти відповідей

Хліб, філе риби, сало-шпик, сіль, перець, часник

Філе риби, м'ясо свинини, часник, сіль, перець

Філе риби, вода, сіль

Запитання 8

До складу котлетної маси входять.?

варіанти відповідей

М'якоть риби, пшеничний білий хліб, вода або молоко, сіль, перець

М'якоть риби, житній хліб, сало-шпик

М'якоть риби, вода, сіль

Запитання 9

Яку рибу використовують для приготування натуральної січеної маси?

варіанти відповідей

Карась, короп

Хек, судак, сом, щука, тріска

Лящ, окунь, сом

Запитання 10

Для натуральної січеної маси сировину пропускають крІзь м'ясорубку.?

варіанти відповідей

Один раз

Два рази

Три рази

Запитання 11

Яку паніровку використовують для приготування січеників рибних українських?

варіанти відповідей

Білу паніровку

Червону паніровку

Хлібну паніровку

Запитання 12

Яку форму мають товченики рибні?

варіанти відповідей

Овально - приплюснуту

Форму цеглинок

Форму кульок

Запитання 13

Яку теплову обробку використовують для приготування ковбасок рибних українських?

варіанти відповідей

Припускання

Смаження у фритюрі

Смаження основним способом

Запитання 14

Котлетну масу зберігають.?

варіанти відповідей

2-3 години

8 годин

1 добу

Запитання 15

Якщо напівфабрикат піддавали фіксації, то вміст солі в ньому не повинен перевищувати.?

варіанти відповідей

1 %

2 %

3 %

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест