Приготування солодких страв та нопоїв

Додано: 15 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 46 разів
10 запитань
Запитання 1

Колір чаю залежить від…

варіанти відповідей

способу обробки чаю;

 способу обробки чаю та вмісту барвників;

в’язких речовин.

Запитання 2

Чай настоюють:

варіанти відповідей

 5-10 хвилин;

 30-40 хвилин;

15-20 хвилин.

Запитання 3

Температура подачі холодних напоїв:

варіанти відповідей

 20° С;

 7-14° С;

10-20°С.

Запитання 4

Для заварювання чаю використовують воду… 

варіанти відповідей

 тверду;

м’яку;

перекип’ячену.

Запитання 5

Чайні напої готують із…

варіанти відповідей

листя та цвіту рослин;

 плодів ягід;

листя та цвіту рослин, молочних сумішей.

Запитання 6

Кавові зерна підсмажують при температурі:

варіанти відповідей

180-200 ;

 70-100° С;

150-170° С.

Запитання 7

Норма закладки на одну порцію меленої кави становить:

варіанти відповідей

 4-5 г;

10-15 г;

 2-8 г.

Запитання 8

До кави «По-віденськи» входять:

варіанти відповідей

 збиті вершки;

морозиво;

лікер.

Запитання 9

До холодних напоїв подають лід на одну порцію:

варіанти відповідей

 12 г;

 10 г;

20-50 г.

Запитання 10

Шоколад подають у…

варіанти відповідей

чашках з блюдцем, склянках з підсклянниками;

 бокалах, фужерах;

глечиках.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест