Соус - це....
За способом приготування соуси поділяють на .....
З температурою подавання соуси подяляють на....
Яка температура подавання гарячих соусів?
Яка температура подавання холодних соусів?
За кольором розрізняють соуси......
Яку рідку основу використовують для приготування соусів?
За технологією приготування розрізняють .....
Рідкі соуси використовують....?
До яких страв подають - Соус основний червоний?
Який соус готують без борошна?
З якого набору сировини готують соус майонез?
Назвати похідний соус від червоного основного соусу?
До яких страв подають соус червоний із цибулею та грибами?
Порекомендувати соус до смаженої дичини та натуральних смажених котлет із баранини і свинини..
Біле сухе вино входить до рецептури соусу....
Як запобігти утворенню плівки на поверхні соусу?
Похідним основного білого соусу є соус....
Майонез і салатні заправки зберігають 1-2 доби при температурі ....
Готові гарячі соуси зберігають на марміті.....
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома