Запечені страви з овочів зберігають протягом
До комбінованих способів теплової кулінарної обробки відносять
Страви із запечених овочів поділяються на три групи
Перед запіканням бабки, запіканки змащують
Чим змащують і посипають листи або порційнні сковороди перед запіканням?
Чим зумовлений смак та запах багатьох продуктів ?
Підчас тривалого та бурхливого кипіння у воді жир….
Назвіть причини утворення золотисто - коричневої скоринки на поверхні виробів під час їхнього випікання?
17. Які процеси відбуваються з протопектином під час теплової обробки?
Як можна замінити один продукт іншим, коли не вистачає певних продуктів при приготуванні страви?
Ким затверджується меню?
В якому посуді відпускають запечні овочеві страви?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома