Приготування страв та гарнірів з овочів, грибів

Додано: 17 грудня
Предмет:
5 запитань
Запитання 1

В якому цеху готують страви і гарніри з овочів?

варіанти відповідей

у соусному відділенні гарячого цеху

у холодному цеху

овочевому цеху

у суповому відділенні гарячого цеху

Запитання 2

Гарніри з овочів можуть бути:

варіанти відповідей

прості

складні

комбіновані

всі відповіді вірні

Запитання 3

В якому середовищі зберігається вітамін С?

варіанти відповідей

кислому

лужному

нейтральному

всі відповіді вірні

Запитання 4

Щоб зберегти колір овочі зеленого кольору варять:

варіанти відповідей

кількість води 1 л на 1 кг.

у великій кількості води (3-4л на 1 кг.)

на водяній бані

на парі

Запитання 5

Перелічити, які овочі мають більш стійкий протопектин, попередньо варять або припускають, нарізують, а потім смажать

варіанти відповідей

буряк

морква

капуста

всі відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест