Яйце це
Залежно від виду птиці розрізняють яйця, які використовують у харчуванні
Яйця якої птиці для приготування страв не використовують, оскільки вони можуть бути джерелом інфекційних захворювань.
Яйце куряче складається із
Яка засвоюваність організмом людини яєць
В рецептурах маса сирих і варених яєць (без шкаралупи) має
Перед використанням яйця обов'язково обробляють
Яйця варять
Для варіння яєць у шкаралупі беруть
Залежно від кулінарного використання і тривалості варіння дістають варені яйця різної консистенції - це
Час варіння яєць різними способами
Для варіння яєць без шкаралупи у воду додають
Який термін зберігання варених яєць
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома