Виберіть сировину для приготування тіста для млинчіків:
При приготуванні тіста для млинчиків закладають:
Вкажіть причину виникнення дефекту млинчиків: напівфабрикат сухий і ламкий?
Вкажіть причини виникнення дефекту млинчиків : напівфабрикат товстий, не пропечений?
Який спосіб теплової обробки використовують для пиріжків з млинчиків?
Вкажіть базисну вологість борошна (при розрахунках сировини для виробів з тіста):
Вкажіть термічний стан молока або води при замішуванні тіста для млинчиків:
Якого розміру (завтовшки) повинні бути млинчики (налисники) ?
Який продукт треба додати в тісто, якщо налисники розриваються і не знімаються зі сковороди?
Вкажіть продукти, які потрібні для приготування налисників поліських?
Який спосіб розпушування тіста використовується при приготуванні тіста для млинчиків (налисників)?
Вкажіть рецептурний склад продуктів для приготування млинчиків (налисників):
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома