Приготування тортів

Додано: 18 лютого
Предмет:
Копія з тесту: Приготування тортів
10 запитань
Запитання 1

Яка температура випікання бісквіту

варіанти відповідей

150-160

160-170

180-190

Запитання 2

При якій температцрі випікають пісочні коржі?

варіанти відповідей

180-190

200-220

230-240

Запитання 3

Який напівфабрикат використовують для торта "Листопад"?

варіанти відповідей

Пісочний

Шаровий

Бісквітний

Запитання 4

Який крем використовують для торта "Подарунковий"?

варіанти відповідей

Білковий-заварний

Шарлот

"Зефір"

Запитання 5

З чого готують кандир?

варіанти відповідей

Цукрового сиропу

мигдального борошна

Патоки

Запитання 6

Який джем використовують для торта " Мрія"?

варіанти відповідей

Вишневий

Абрикосовий

Сливовий

Запитання 7

Якої форми торт " Абрикосова гілка"

варіанти відповідей

Кругла

Квадратна

Овальна

Запитання 8

Що спільного в тортах "Політ" та "Київський"

варіанти відповідей

Кругла форма

Білково-горіховий напівфабрикат

Використання патоки та агару

Запитання 9

Основний інгридієнт для приготування марципану?

варіанти відповідей

Фундук

Арахіс

Мигдаль

Запитання 10

вибиріть основні інгридієнти для принотування бісквіту основного

варіанти відповідей

Яйця

Молоко

Борошно

Цукор

Амоній

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест