З яких основних стадій складається технологічний процес приготування тістечок?
Які вино або коньяк можна використовувати при приготуванні тістечок?
При якій температурі випікають тістечко пісочне «Кільце»?
До якої товщини розкачують пісочне тісто для приготування тістечок пісочне «Кільце»?
З якого тіста випікають н/ф для тістечок «Корзинки»?
Вкажіть правильний варіант технологічного процесу приготування тістечка пісочного, глазурованого помадою?
Вкажіть правильний варіант приготування тістечка «Пісочна корзинка із білковим кремом»:
Скільки часу витримують бісквіт для тортів, щоб закріпити структуру?
Який крем краще використовувати для приготування бісквітнокремового торту?
Вкажіть назву бісквітного торта за такими ознаками : торт має видовжену форму у вигляді поліна, прошарований та оздоблений шоколадним і кольоровим кремом, бічні сторони обсипані бісквітними крихтами:
При якій температурі випікають пісочні торти?
До складу якого торта в тісто додають горіхи?
З кількох шарів складається торт «Абрикотин»?
Яким кремом склеюють торт «Абрикотин»?
Яким кремом склеюють торт «Листопад»?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома