У якому вигляді надходить м’ясо яловичини в заклади ресторанного господарства?
Які великошматкові напівфабрикати готують з м’яса яловичини?
Назвіть сортування та кулінарне використання частини м’яса: корейка.
Де проходить лінія розділення туші яловичини?
З якою метою здійснюють кулінарне розбирання м’яса яловичини?
Що відокремлюють перед розбиранням телятини і свинини, а що у баранини?
Назвіть сортування та кулінарне використання частини м’яса: товстий і тонкий краї яловичини
Під час приготування м’ясних напівфабрикатів, застосовують такі способи як:
Підрізування сухожилків – це
Використовують для смаження цілою, тушкування порціонними і дрібними шматочками
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома