Чому крупи, бобові і макаронні вироби збільшуютьсяв об'ємі і масі під час варіння
Які крупи не промивають перед варінням:
Вимоги до якості в'язких каш:
Коли додають сіль при варінні бобових?
При варінні макаронних виробів незливним способом привар становить :
До складу страви "Крупник гречаний" входять продукти:
Тремін реалізації страв з макаронних виробів:
Страви з риби найкраще поєднуються за смаком з гарніром з:
Готовність цілих тушок вареної риби визначають:
Яке тісто використовують для приготування страви "Риба в тісті, смажена"?
Який вид напівфабрикату використовують для приготування страви "Риба в налисниках"?
У якому випадку м'ясо вареної риби буде мати рожеве забарвлення?
Які види рибних напівфабрикатів використовують для припускання?
Які продукти не входять до складу страви «Риба тушкована в сметані»?
За якими ознаками визначають готовність тушкованої риби?
Яку начинку мають рибні «Крученики»?
У якій рідині можна варити раків?
Термін варіння кальмарів:
Для поліпшення смаку й аромату вареного м'яса у бульйон додають:
Назвіть масу вареного м'яса у страві "М'ясо варене з цибулею і сметаною"
Який вид напівфабрикатів використовують для приготування страви "Полядвиця"?
Термін теплової обробки для приготування біфштекса натурального з кров'ю:
З якої частини яловичої туші готують страву "Філе"?
Який гарнір подають до страви "Антрекот"?
Термін зберігання панірованих порційних виробів з м'яса:
Які з названих страв належать до порційних:
Біфштекс січений готують з:
Вид теплової обробки страви "Фрикадельки м'ясні":
Начинка для страви "Котлета Дніпрянка" з натуральної січеної маси птиці:
В якому посуді готують і подають страву "Гуска (качка) по-домашньому"?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома