1.Які желюючі речовини застосовують при приготуванні желе?
2.Як підготовлюють агар?
3.Як підготовлюють желатин?
4.Чому желе не застигає? Визначіть причину
5.Скільки можна зберігати желе у прохолодному місці?
6.Яка температура желе повинна бути під час глазурування фруктів желе на агарі?
7.Чи можна кип'ятити желатин?
8.Що роблять з замоченим агаром при приготуванні желе на агарі?
9.Назвіть вид желе зображене на малюнку
10. Назвіть вид желе зображене на малюнку
11.Скільки необхідно взяти частин води для замочування однієї частини желатину?
12.Чи можна цукор замінити повністю варенням при приготуванні желе?
13. Желе -це....
14. Назвіть вид желе зображене на малюнку?
15.До якої температури охолоджують сироп для приготування желе на агарі?
16.Чим можна замінити агар?
17.У якій воді замочують желатин?
18.Чому не можна кип’ятити желатин?
19.Для приготування нарізних оздоблень , тепле желе наливають у лоток шаром...
20. Який посуд не слід використовувати при виготовленні желе?
21. Для нарізання желе використовують ніж, який змочують у...
22. У скільки разів вища желейна здатність агару від желатину?
23. Речовина, здатна утворювати желе, добута виварюванням тваринної сполучної тканини, кісток, шкіри, яку прояснюють, висушують і подрібнюють:
24. Для приготування 1кг желе, згідно рецептури, беруть:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома