Які желюючі речовини застосовують при приготуванні желе?
Як підготавлюють агар?
Як підготовлюють желатин?
Чому желе не застигає? Визначіть причину
Скільки можна зберігати желе у прохолодному місці?
Яка температура желе повинна бути під час глазурування фруктів желе на агарі?
Чи можна кип'ятити желатин?
Що роблять з замоченим агаром при приготуванні желе на агарі?
Назвіть вид желе зображене на малюнку
Якщо желе застигло, а його треба перетворити на рідке
Скільки необхідно взяти частин води для замочування однієї частини желатину
Чи можна цукор замінити повністю варенням при приготуванні желе?
Желе -це....
На який час замочують промитий агар?
До якої температури охолоджують сироп для приготування желе на агарі?
Чим можна замінити агар?
У якій воді замочують желатин?
Чому не можна кип"ятити желатин?
Для приготування нарізних оздоблень , тепле желе наливають у лоток шаром...
Оберіть правильну технологію приготування желе на желатині
Для нарізання желе використовують ніж, який змочують у...
До желеподібних солодких страв відносять:
Речовина, здатна утворювати желе, добута виварюванням тваринної сполучної тканини, кісток, шкіри, яку прояснюють, висушують і подрібнюють:
Для приготування 1кг желе, згідно рецептури, беруть:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома