Природа. Погода.

Додано: 16 квітня
Предмет: Англійська мова, 3 клас
Тест виконано: 57 разів
12 запитань
Запитання 1

1.На уроці Оленка і Тарасик Обговорювали погоду. Оленка запитала друга: "Яка зараз пора року?" Що запитала Оленка?

варіанти відповідей

a). What season is it now?

b). What is your name?

c). Where do you live?

d). How old are you?

Запитання 2

2. До якої пори року належать березень, квітень, травень

варіанти відповідей

a). summer

b). autumn

c). spring

d). winter

Запитання 3

3. Коли у Великобританії святкують Різдво?

варіанти відповідей

a). 25th of December

b). 31th of December

c). 7th of January

d). 14th of February

Запитання 4

Розставте правильно літери в словах і знайдіть перший місяць літа

варіанти відповідей

a). petsermbe

b). gautus

c). ylju

d). enuj

Запитання 5

5.Для більшості людей ця пора року асоціюється зі словами: raining, cool, a raincoat. Яка це пора року?

варіанти відповідей

a). summer

b). autumn

c). winter

d). spring

Запитання 6

6. На столі стоять чотири тарілки, на яких знаходяться найрізноманітні дари природи. Оберіть ту, на якій лежать тільки фрукти.

варіанти відповідей

a). a pear, an apple

b). a watermelon, a plum

c). a tomato, a melon

d). a pear, a tomato

Запитання 7

7. Оберіть правильно написане речення, щодо данної теми.

варіанти відповідей

a). She is my teacher.

b). She has a pizza in her hand.

c). She eats apples every day.

d). She has an apple in her hand.

Запитання 8

8. Знайдіть продовження для речення, яке починається: It's cold and snowy, so ...

варіанти відповідей

a). ... I can swim in the river.

b). ... I can play badminton in the park.

c). ... I can ski and skate on the lake ice.

d). ... I can have a picnic on the green grass.

Запитання 9

9. "Сонце світить яскраво". Як гарно це звучить! Так само красиво це звучить і англійською. Але у якому рядку?

варіанти відповідей

a). The sun is shinning rainy.

b). The sun is shining snowy.

c). The sun is shinning frosty.

d). The sun is shinning brightly.

Запитання 10

10. Яким видом спорту можна займатися влітку?

варіанти відповідей

a). I can ski.

b). I can skate.

c). I can ride a bike.

d). I can play snowballs.

Запитання 11

11. Ваня займався на стадіоні. Ось, що сказала про нього Аліна: "Він любить грати у футбол."

варіанти відповідей

a). He likes playing golf.

b).He likes playing basketball.

c).He likes playing tennis.

d).He likes playing football.

Запитання 12

12. Fish, cat, dog, parrot are ...

варіанти відповідей

a). farm animals

b). wild animals

c). pets

d). toys

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест