Усі працівники закладів освіти, в тому числі працівники їдальні (харчоблоку), буфету проходять профілактичні медичні огляди відповідно до законодавства, результати проходження яких вносяться до особистих медичних книжок.Ця вимога є:
Як часто для профілактики порушень постави учнів пересаджують на інші ряди, не порушуючи відповідності групи меблів їх зросту та з урахуванням гостроти зору і слуху?
Дозволяється використовувати для навчальних цілей спортивні споруди, розташовані поблизу закладу освіти на відстані до
У приміщеннях закладів освіти відносна вологість повітря має бути 40-60 %; температура повітря в класних кімнатах 17-20 °C, в майстернях по обробці металу і дерева 16-18 °C.А якою повинна бути температура у спортивному залі?
Виберіть перелік харчових продуктів, які заборонено реалізовувати у шкільних буфетах та у торгівельних апаратах, розміщених у закладах освіти:
Дозволяється залучати до поливу рослин та вологого прибирання, без використання миючих та дезінфікуючих засобів, поверхонь навчальних приміщень (крім вікон та підлоги) учнів 5-11(12) класів.
Тривалість самообслуговування не повинна перевищувати
Вкажіть рослини ,які заборонено до проростання на території школи?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома