Співвідношення поживних речовин на 100 грам продукту це -
Енергетична цінність їжі це -
Їжа має складатися з поживних речовин. Обери їх.
Принципи раціонального харчування :
Для профілактики йододефіциту слід вживати:
Для профілактики діабету не слід:
Вкажіть всі наслідки нестачі йоду в організмі
З роботою якої залози пов'язане захворювання на цукровий діабет?
На упаковці харчових продуктів мають бути зазначені такі обов'язкові відомості:
Скільки часу можна зберігати молочнокислу продукцію при температурі t = 0-20C ?
За умов вживання яких продуктів може виникнути харчове отруєння?
Першу допомогу при харчовому отруєнні надають так:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома