Професійно теоретична підготовка для проведення поетапної атестації з професії: 5122 «Кухар» Кваліфікація: ІV розряд Тестові завдання

Додано: 7 травня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 15 разів
5 запитань
Запитання 1

Пластування - це: 

варіанти відповідей

відокремлення м’яса від кісток

нарізання на порції

розділення риби по хребту на два філе

Запитання 2

Визига – це:

варіанти відповідей

хрящ, який замінює осетровим хребет

плавник на череві

вид риби

Запитання 3

Борщ Полтавський подається з:

варіанти відповідей

пампушками

галушками

сосиськами

Запитання 4

Соус – це:

варіанти відповідей

основна страва

основний компонент до страви


додатковий компонент страви

Запитання 5

Пряженя відрізняється від омлетів: 

варіанти відповідей

подачею

вмістом борошна і сметани

вмістом молока

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест