За умов вживання яких продуктів може виникнути харчове отруєння?
Що відносять до поживних речовин.....
Забезпечують організм будівельним матеріалом для клітин....
Основне джерело енергії для організму. Сприяють кращій роботі серця, мязів,мозку......
Принципи раціонального харчування – це
Характеристика, що вказує на енергетичні властивості продукту це
Неправильне харчування може призвести до:
Про який принцип здорового харчування йдеться: калорійність щоденного меню не повинна перевищувати щоденних енергетичних витрат.
Про який принцип здорового харчування йдеться: правильне співвідношення різних груп продуктів
Стійкий розлад харчової поведінки, що містить в своїй основі поєднання двох несумісних факторів:
-Надмірне вживання їжі.
-Механічне вивільнення шлунку від спожитого, щоб тримати власне тіло у зразковій фізичній формі (блювота).
має назву....
Які речовини виявляють високу активність у малих кількостях, не відкладаються про запас і не синтезуються в організмі?
Прийом їжі до і після закінчення фізичних вправ має бути приблизно через..
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома