Риба, приготування напівфабрикатів з неї

Додано: 2 вересня 2020
Предмет:
Тест виконано: 8 разів
12 запитань
Запитання 1

1.    Найважливішою складовою частиною м’яса риби є:


варіанти відповідей

вуглеводи

жири

повноцінні білки

Запитання 2

Після розморожування рибу:

варіанти відповідей

обчищають від луски

 пластують

потрошать 

Запитання 3

Пластування - це:

варіанти відповідей

відокремлення м’яса від кісток

нарізання на порції

розділення риби по хребту на два філе

Запитання 4

Чисте філе риби: це

варіанти відповідей

філе без шкіри, реберних кісток та хребта

філе без шкіри, реберних кісток

філе риби без кісточок

Запитання 5

Риба якої родини має «жучки» на своєму тілі:

варіанти відповідей

осетрова

лососева

окунева

Запитання 6

Для отримання шматків кругляків нутрощі з риби видаляють через:

варіанти відповідей

розріз на череві

розріз по спинному плавнику

отвір, що утворився після видалення голови.

Запитання 7

Визига – це:

варіанти відповідей

хрящ, який замінює осетровим хребет

плавник на череві

вид риби

Запитання 8

Мета панірування:

варіанти відповідей

утворення гарної рум’яної кірочки, зменшення витікання соку

зберегти форму виробам

поліпшення смакових властивостей

Запитання 9

Льєзон – це:

варіанти відповідей

суміш сирих яєць з молоком або водою, сіль

суміш варених яєць з молоком

суміш молока з водою

Запитання 10

До складу натуральної січеної маси входять:

варіанти відповідей

хліб, філе риби, сіль

філе риби, м'ясо свинини або сало-шпик, часник, сіль, перець

філе риби, часник, сіль, перець

Запитання 11

До складу котлетної маси входять:

варіанти відповідей

м’якоть риби, хліб пшеничний, сіль, перець

м’якоть риби, хліб житній, сало-шпик, сіль, перець

м’якоть риби, сало-шпик, сіль, перець

Запитання 12

Рибу фарширують:

варіанти відповідей

цілою, у вигляді батона, шматочками-кругляками

цілою,шматочками-кругляками

цілою, у вигляді батона

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест