Розподіл тіста на шматки, формування і вистоювання

Додано: 25 травня
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
6 запитань
Запитання 1

Точність маси шматків тіста є:

варіанти відповідей

основним якісним показником роботи тістоподільної машини

необхідною умовою якості готових виробів

необхідною умовою дотримання випуску стандартного виробу

Запитання 2

Мета округлення тістових заготовок:

варіанти відповідей

досягнення однорідної структури

гладка оболонка

надання тісту круглої форми

Запитання 3

Час попереднього вистоювання:

варіанти відповідей

5-8 хв

15-25 хв

30-40 хв

Запитання 4

Коли проводять відбраковку сформованих тістових заготовок?

варіанти відповідей

При порушенні форми або стану поверхні заготовки після формування

На етапах вистійки та випікання

Запитання 5

Температура в шафах остаточного вистоювання

варіанти відповідей

35-40 град С

45-50 град С

50-60 град С

Запитання 6

Вологість в шафах остаточного вистоювання:

варіанти відповідей

65-70 %

75-85%

90-100%

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест