Салати з продуктів тваринного походження

Додано: 19 квітня 2021
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Копія з тесту: Салати
Тест виконано: 106 разів
10 запитань
Запитання 1

1. До якого виду страв відносяться салати?

варіанти відповідей

до закусок

до перших страв

до других страв

Запитання 2

2. Який посуд використовують для приготування салатів?

варіанти відповідей

скляний

металевий

зі сплавів

Запитання 3

3. Який метод нарізання овочів вважається найпростішим?

варіанти відповідей

соломкою

часточками

кільцями

Запитання 4

4.Кращі умови для зберігання свіжої капусти .

варіанти відповідей

температура від -1 до +1 ° C, відносна вологість повітря 90-98 %.

температура від -1 до +10 ° C, відносна вологість повітря 75-80 %.

Запитання 5

5.Листя якого салату містять лютеїн, (речовина, яка знімає напруження та втому очей).

варіанти відповідей

шпинат

латук

цезарь

Запитання 6

6.Листя якого салату пробуджує апетит, сприяє покращенню травлення.

варіанти відповідей

латук

фрізе

цезарь

Запитання 7

Як називався ресторан, який створив відомий француз Люсьєн Олів'є у 19 ст.?

варіанти відповідей

Золотий оазис

Ермітаж

Ля Грильяж

Старий двір

Запитання 8

Який основний інгредієнт класичного рецепту салату "Олів'є"?

варіанти відповідей

Чорна ікра

М'ясо рябчиків

Ракові шийки

Запитання 9

В якій країні жив і працював французький повар Люсьєн Олів'є?

варіанти відповідей

Франція

Росія

Італія

Великобританія

Запитання 10

Яку форму нарізки використовують для салату олів'є?

варіанти відповідей

Соломка

Кубики

Брусочки

Кільця

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест