1. До якого виду страв відносяться салати?
2. Який посуд використовують для приготування салатів?
3. Який метод нарізання овочів вважається найпростішим?
4.Кращі умови для зберігання свіжої капусти .
5.Листя якого салату містять лютеїн, (речовина, яка знімає напруження та втому очей).
6.Листя якого салату пробуджує апетит, сприяє покращенню травлення.
Як називався ресторан, який створив відомий француз Люсьєн Олів'є у 19 ст.?
Який основний інгредієнт класичного рецепту салату "Олів'є"?
В якій країні жив і працював французький повар Люсьєн Олів'є?
Яку форму нарізки використовують для салату олів'є?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома