Салати, технологія приготування.

Додано: 1 травня 2022
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 322 рази
8 запитань
Запитання 1

Овочеві салати є джерелом вітамінів, мінеральних речовин й джерелами білків. 

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

Заправляють салати сметаною, майонезом, олією, салатною заправою.

варіанти відповідей

ні

так

Запитання 3

Обовязковою складовою вінегрету є буряк

варіанти відповідей

ні

так

Запитання 4


Яку назву мають страви, приготовлені без м'яса:

варіанти відповідей

сироїдні

вегетаріанські

м'ясоїдні

Запитання 5

Який соус використовують для традиційного салату "Вінегрет"?

варіанти відповідей

майонез

олія

томатний сік

сік лімона

Запитання 6

У якому столітті почали готувати нові види салатів із варених та маринованих овочів?

варіанти відповідей

у XXVII ст.

у XVIIIст.

у XІXст.

Запитання 7

До якого виду страв належать салати?

варіанти відповідей

до закусок

до перших

до других страв

Запитання 8

Санітарно-гігієнічні вимоги до приготування

варіанти відповідей


Руки повинні бути ретельно вимиті

Дошка для оброблення продуктів повинна бути одна

 Використовувати тільки свіжі продукти

 Волосся повинне бути заплетане і заховане під шапочку.

 Чистий посуд зберігати у відкритих шафах або на відкритих полицях

Приміщення кухні слід утримувати в чистоті і порядку. Регулярно робити вологе прибирання

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест