Загальна характеристика обслуговування в закладах ресторанного господарства, форми і методи обслуговування
Які столові прибори відносяться до допоміжних:
Вкажіть металевий посуд для подачі на бенкеті в ресторані раків відварених.
Яка температура подавання гарячих супів?
Вкажіть яку страву доцільно подавати у горщиках.
Яку ложку слід використати для споживання яйця, звареного у “мішечок” що подається в пошотниці?
Яка температура подавання гарячих закусок?
Температура подавання гарячих соусів:
Температура подавання холодних соусів:
Холодні страви і закуски подають при температурі
Тарілки для гарячих закусок слід підігріти в теплових шафах до температури
У практиці обслуговування застосовують три основних способи подачі:
В обнос (французький спосіб) - це
У барах застосовуються різні методи обслуговування відвідувачів:
Вказати Бари, в асортименті яких основне місце посідають різноманітні алкогольні та безалкогольні коктейлі, змішані напої та спеціальні закуски до них:
......... бар призначений для відпочинку та насолоди винами. В асортименті продукції бару - різноманітні марочні вина, а також коктейлі та змішані напої на їх основі і спеціальні закуски до них.
При подаванні страв в «обнос» офіціант підходить до відвідувача....
Офіціант повинен подавати страви та напої відвідувачу:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома