Якщо гість просить залишити в холодильнику продукт на зберігання, ваші дії?
Методи попередження перехресного зараження харчових продуктів:
Яка різниця між очищенням і дезінфекцією?
Якщо Ви маєте на руці рану, яка не має виділень, Ваші дії:
Який вплив здійснює t -18°С -20°С на мікроогранізми, що спричиняють харчові отруєння та гострі кишкові інфекції?
Чому обробка сирої та готової продукції має відбуватися на спеціально відведених поверхнях та дошках різних кольорів?
Маркування продукції необхідне для:
При експлуатації вогнегасника забороняється:
Максимальна допустима температура в холодильному обладнанні:
Порядок дій при експлуатації вогнегасника:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома