1. Посуд, призначений для приготування холодних страв та напоїв перед заповненням:
2. Овочі для приготування холодних страв відварюють:
3. Охолодження холодних напоїв, виготовлені в наплитних котлах, слід проводити тільки в:
4. Сир з непастеризованого молока в натуральному вигляді використовується лише:
5. Яка температура подачі других страв:
6. Що розвивається в молоці з антибіотиком?
7. Овочі, плоди і фрукти, які надходять на підприємство повинні відповідати по:
8. Перлову крупу виробляють з зерен:
9. Що відносять до продуктів переробки зерна?
10. Які яйця належать до технічного браку?
11. Залежно від наявності дефектів яйця відносять до:
12. Органолептичним методом визначають:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома