Відсутність токсичної, канцерогенної, мутагенної та іншої несприятливої дії продуктів харчування на організм людини в разі споживання їх у загальноприйнятих кількостях називають
Протягом якої кількості робочих днів з моменту подання заявки видається висновок експертизи харчового продукту
Дозрівання м'яса при температурі 1-40С відбувається протягом
На м'ясо здорових тварин наносять тваро
Кількість крохмалю в окремих видах ковбас регламентується рецептурою і коливається в межах
М'ясо відварене зберігається при температурі від 20С до 60С протягом
Бездоганна за якістю охолоджена риба, покладена у воду
При пастеризації молока гине близько такої кількості вегетативних форм мікроорганізмів
Яке молоко зберігається при температурі від 20С до 60С протягом 10 діб
До цього кисломолочного продукту можна додавати молочні дріжджі
Вершкове масло зберігається в холодильній камері при температурі 2-60С протягом
У розмороженому стані меланж зберігається на холоді протягом
До дієтичних належать яйця, термін зберігання яких не перевищує з дня сортування
Для приготування крему використовуються тільки такі яйця
Документом, що підтверджує належну якість та безпеку продукції рослинного походження є
Під час санітарної експертизи нижньою нормою вмісту клейковини вважають
Оберіть правильне твердження
Кулінарні вироби з круп, що містять домішки зерен гірчака
Бомбажними вважаються консерви, які
Основна вимога до харчових добавок - це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома