У мийній столового посуду встановлюють ... виробничі столи, шафу для зберігання посуду...
Для миття столового посуду зручну мийну столового посуду потрібно забезпечити ... столових наборів.
За якої температури води стерилізують посуд у посудомийних машинах?
Назвіть вимоги до прибирання торговельних зал.
Генеральне прибирання всього закладу ресторанного господарства проводять ... на місяць.
Обладнання закладів ресторанного господарства обробляють ... .
Назвіть хімічні методи дезінфекції.
До фізичних методів дезінфекції належать:
Для приготування 10%-вого (маточного) розчину хлорного вапна потрібно ... хлорного вапна розчинити у 10 л води, відстояти 24 год, злити з осаду.
Для приготування 5%-вого розчину хлорного вапна потрібно ... 10%-вого розчину розвести у 10 л води.
Для приготування 2%-вого розчину хлорного вапна потрібно ... 10%-вого розчину розвести у 10 л води.
Для приготування 0,5%-вого розчину хлорного вапна потрібно ... 10%-вого розчину розвести у 10 л води.
5%-вим розчином хлорного вапна ... .
0,2%-вим розчином хлорного вапна ... .
Яке призначення медогляду і лабораторного обстеження осіб, які влаштовуються на роботу до закладів ресторанного господарства?
Працівники ресторанного господарства проходять медичний огляд ... .
Після виявлення яких захворювань працівників ресторанного господарства не допускають до роботи?
Що необхідно зробити, якщо в офіціанта перед початком роботи виявили на пальці опік, що трохи нагноївся?
Як часто необхідно проводити огляд рук персоналу на наявність гнійничкових захворювань шкіри?
За якої кількості мікробів на 1 см2 поверхні санітарний стан оцінюють на «відмінно»?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома