Хліб і хлібобулочні вироби перевозяться автомашинами
Нижню полицю для зберігання хліба розміщують на висоті
Терміни зберігання продукції встановлюються особливими умовами поставки хлібобулочних виробів і залежно від асортименту складають
Зменшення маси хліба і хлібобулочних виробів внаслідок випаровування з нього частини води і деяких продуктів бродіння – це…
Ознаки черствіння при зберігання хліба за звичайних умов виявляються через
Яка частина м’якушки хліба при його черствінні не змінюється?
Одним із способів збереження свіжості хліба є використання _____________, які сприяють збільшенню об’єму та поліпшенню пористості хліба і сповільнюють структурні зміни крохмалю.
Полиці на яких зберігають хліб, слід протирати чистою тканиною, змоченою
Першопричиною черствіння хліба є
Усихання хліба в перші 3-6 год зберігання сягає
Смакові якості й аромат змінюються одночасно із зміною
Різницею між масами гарячого і охолодженого хліба за певний проміжок часу і виражають у відсотках до маси гарячого хліба визначають
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома