З чого розпочинається сервірування столу?
Якою має бути відстань між гостями за столом?
Протектор, для захисту поверхні столу від пошкоджень
Найбільш практичним матеріалом для скатертин є
На скільки персон розрахований стіл розмірами 1250-1400 мм
Кінці скатертини мають закривати стіл на
Якої форми серветки не буває
Якого розміру столової серветки не буває
Сервертку не кладуть
Столова серветка при використанні складається в
Де знаходиться паперова серветка під час їжі
Чим відрізняється майоліковий та гончарний посуд
У ресторанах класу люкс використовують
Керамічному посуду приблизно
Найбільший діаметр має індивідуальна плоска тарілка
Максимальна кількість пар столових приборів для однієї людини
Як розміщують склянки для напоїв
Сухе вино вживають із
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома