Сервірування столу

Додано: 24 жовтня
Предмет: Технології, 10 клас
18 запитань
Запитання 1

З чого розпочинається сервірування столу?

варіанти відповідей

З добору столу

З добору стільців

З добору скатертини

З добору стилю оформлення

Запитання 2

Якою має бути відстань між гостями за столом?

варіанти відповідей

45-70

50-90

76-80

76-90

Запитання 3

Протектор, для захисту поверхні столу від пошкоджень

варіанти відповідей

Підтарільник

Раннер

Наперон

Мулетон

Запитання 4

Найбільш практичним матеріалом для скатертин є

варіанти відповідей

Льон

Бавовна

Шовк

Віскоза

Запитання 5

На скільки персон розрахований стіл розмірами 1250-1400 мм

варіанти відповідей

На дві персони

На чотири персони

На шість персон

На вісім персон

Запитання 6

Кінці скатертини мають закривати стіл на

варіанти відповідей

20-40см

20-30 см

25-35 см

25-30 см

Запитання 7

Якої форми серветки не буває

варіанти відповідей

Кругла

Овальна

Квадратна

Прямокутна

Запитання 8

Якого розміру столової серветки не буває

варіанти відповідей

ребро 35 см

діаметр 45

ребро 45

60*40

Запитання 9

Сервертку не кладуть

варіанти відповідей

На десертну тарілку

На пиріжкову тарілку

На закусочну тарілку

У келиха

Запитання 10

Столова серветка при використанні складається в

варіанти відповідей

один шар

у два

втроє

вчетверо

Запитання 11

Де знаходиться паперова серветка під час їжі

варіанти відповідей

на колінах

на тарілці

у кулаці

під тарілкою

Запитання 12

Чим відрізняється майоліковий та гончарний посуд

варіанти відповідей

призначенням

розміром

кольором

оздобленням

Запитання 13

У ресторанах класу люкс використовують

варіанти відповідей

фаянсовий посуд

порцеляновий посуд

майоліковий посуд

з полімерних матеріалів

Запитання 14

Керамічному посуду приблизно

варіанти відповідей

7 тис. років

5 тис. років

3 тис. років

1 тис. років

Запитання 15

Найбільший діаметр має індивідуальна плоска тарілка

варіанти відповідей

пиріжкова

десертна

столова

закусочна

Запитання 16

Максимальна кількість пар столових приборів для однієї людини

варіанти відповідей

два

відповідно кількості страв

три

без обмежень

Запитання 17

Як розміщують склянки для напоїв

варіанти відповідей

вертикально

горизонтально

діагоналлю

колом

Запитання 18

Сухе вино вживають із

варіанти відповідей

стопки

келиха

фужера

чарки

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест