Обладнання для попереднього та остаточного вистоювання пшеничного тіста

Додано: 31 жовтня
Предмет: Технології, 10 клас
11 запитань
Запитання 1

Процес вистоювання тістових заготовок виконується в два етапи

варіанти відповідей

ділення і округлення

округлення і попереднє вистоювання

попереднє та кінцеве

Запитання 2

Попереднє вистоювання проводиться для

варіанти відповідей

виробів із сортового пшеничного борошна

виробів із сортового житнього борошна

виробів із суміші пшеничного та житнього борошна

Запитання 3

Процес попереднього вистоювання тістової заготовки відбувається

варіанти відповідей

перед округленням

перед діленням

перед формуванням

пкред кінцевим вистоюванням

Запитання 4

Тривалість попереднього вистоювання пшеничного тіста становить

варіанти відповідей

10-15 год

15-20 хв

5-10 хв

Запитання 5

Метою попереднього вистоювання тістових заготовок є

варіанти відповідей

релаксація напружень

млявість які виникають в тістовій заготовці внаслідок інтенсивного механічного впливу

відновити повністю структурно-механічні властивості тіста

Запитання 6

Обладнання для попереднього вистоювання використовують в вигляді

варіанти відповідей

закритих стрічкових транспортерів або шаф, всередині яких встановлюється система стрічкових жолобів або ланцюговий колисковий конвеєр.



відкритих стрічкових транспортерів або шаф, всередині яких встановлюється система стрічкових транспортерів або ланцюговий колисковий конвеєр.



відкритих та закритих стрічкових транспортерів або шаф, всередині яких встановлюється система стрічкових транспортерів або ланцюговий колисковий конвеєр.



Запитання 7

Конвеєр вистоювальної шафи приводиться до руху від

варіанти відповідей

приводу


редуктора

передачі

Запитання 8

З якою вологістю та температурою потрібно проводити остаточне вистоювання в спеціальних камерах або шафах?


варіанти відповідей

потрібно проводити в середовищі з відносною вологістю 75-80% за температури 35-40 ºС


потрібно проводити в середовищі з відносною вологістю 75-90% за температури 35-50 ºС

потрібно проводити в середовищі з відносною вологістю 50-60% за температури 15-20 ºС

потрібно проводити в середовищі з відносною вологістю 40-50% за температури 50-60 ºС

Запитання 9

Найбільш широко застосовуються конвеєрні шари за формою:

варіанти відповідей

П-подібної


Т-подібної форми


Г-подібної


Запитання 10

Яке призначення спеціальних шаф для кінцевого вистоювання тістових заготовок?

варіанти відповідей

для вистоювання тістових заготовок, при виготовленні виробів визначеної форми і маси

для вистоювання тістових заготовок, при виготовленні широкого асортименту виробів


для вистоювання тістових заготовок, при виготовленні виробів не визначеної форми і маси

Запитання 11

Яке призначення універсальних шаф для кінцевого вистоювання тістових заготовок?

варіанти відповідей

для кінцевого вистоювання тістових заготовок широкого асортименту хлібобулочних виробів

для кінцевого вистоювання тістових заготовок малого асортименту хлібобулочних виробів

для кінцевого вистоювання тістових заготовок здобних виробів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест