Процес вистоювання тістових заготовок виконується в два етапи
Попереднє вистоювання проводиться для
Процес попереднього вистоювання тістової заготовки відбувається
Тривалість попереднього вистоювання пшеничного тіста становить
Метою попереднього вистоювання тістових заготовок є
Обладнання для попереднього вистоювання використовують в вигляді
Конвеєр вистоювальної шафи приводиться до руху від
З якою вологістю та температурою потрібно проводити остаточне вистоювання в спеціальних камерах або шафах?
Найбільш широко застосовуються конвеєрні шари за формою:
Яке призначення спеціальних шаф для кінцевого вистоювання тістових заготовок?
Яке призначення універсальних шаф для кінцевого вистоювання тістових заготовок?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома