З яких трьох стадій складається приготування прісного шарового н/ф?
Як приготувати жир для прошаровування прісного тіста?
Яка сировина використовується для приготування прісного шарового тіста?
Оберіть правильну послідовність технологічних операцій при замішуванні прісного тіста:
Під час прошаровування тіста підготовленим жиром, товщина розкатаного пласта повинна бути:
При прошаровуванні прісного тіста жиром, підготовлений квадрат жиру повинен бути:
Під час прошаровування прісного тіста жиром, борошняний н/ф складають:
Складений учетверо пласт тіста, прокачують і знову складають учетверо. Такі операції можна повторювати без охолодження в холодильнику:
Який термін охолодження прошарованого н/ф в холодильнику?
Після якого охолодження пласт тіста направляють на формування та випікання?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома